ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ПІДБИЛА ПІДСУМКИ ЗАРАХУВАННЯ НА КОНТРАКТНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

18.09.2020

18 вересня 2020 року в аудиторії №3 морфологічного корпусу відбулося розширене засідання Приймальної комісії, на якому було підбито підсумки зарахування студентів на контрактну форму навчання до Університету.

Відкриваючи засідання, ректор НМУ, професор Ю.Л.Кучин назвав шлях, пройдений Приймальною комісією влітку – восени 2020 року, непростим, але успішним, особливо з огляду на результати інших медичних навчальних закладів України, і подякував членам ПК за ефективну і сумлінну роботу під час вступної кампанії.

Докладно підсумував цю роботу у своїй доповіді-презентації перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М.Науменко. Лідерство Університету за абсолютною більшістю показників, – зазначив Олександр Миколайович, – серед інших вищих медичних навчальних закладів України є очевидною. Але, зважаючи на непрості умови вступу цього року, результати з цілої низки позицій є непоганими й самі по собі. Якщо говорити про зарахування на контрактну форму навчання, то слід відзначити такі спеціальності, як «Фармація» (денна форма навчання), «Медицина» (2 курс), «Стоматологія» (2 курс), «Фізична терапія, ерготерапія». Непогані справи також і з «Медичною психологією». В цілому можна погодитись, що основна частина вступної кампанії-2020 пройшла для НМУ імені О.О.Богомольця успішно. Але робота ПК на цьому не припиняється. Продовжують функціонувати освітні центри «Україна-Крим» і «Україна- Донбас», триває прийом документів від абітурієнтів – іноземних громадян.

Відповідальний секретар Приймальної комісії М.В.Тарасенко від себе подякував колегам за роботу, відзначивши при цьому спокійний і діловий її характер.

Ректор НМУ, професор Ю.Л.Кучин підписав накази про зарахування на контрактну форму навчання до Університету.

                                                                                                               

Прес-центр