ПРОДОВЖУЄТЬСЯ АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА ДРУГИМ (МАГІСТЕРСЬКИМ) РІВНЕМ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 226 «ФАРМАЦІЯ, ПРОМИСЛОВА ФАРМАЦІЯ»

14.06.2021

Продовжується захист магістерських робіт студентів фармацевтичного факультету та факультету підготовки іноземних громадян за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація».

Екзаменаційна комісія, яку очолює завідувач кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації, доктор медичних наук, професор М.В.Хайтович, вже прослухала 34 доповіді здобувачів вищої освіти, з яких 4 студенти російськомовної форми навчання, 5 –  англомовної та 25 вітчизняних здобувачів.

Професор  М.В. Хайтович зауважив, що захист магістерських робіт проходить на належному рівні згідно з регламентом. Всі здобувачі добре підготовлені та демонструють високий рівень теоретично-практичної підготовки. Найкращі магістерські роботи за висновками авторитетних членів екзаменаційної комісії на сьогодні були представлені Веронікою Олександрівною Проворовою та Іриною Володимирівною Мусієнко.

Роботи виконані на кафедрі фармацевтичної, біологічної та токсикологічної хімії, яку очолює професор І. В. Ніженковська. Студенти продемонстрували ґрунтовні знання, представили актуальні роботи, які оцінено на «відмінно з відзнакою».

 

Прес-центр за матеріалами фармацевтичного факультету