ПРЕДСТАВНИКИ УНІВЕРСИТЕТУ ГАНЬСУ (КНР) ПОБУВАЛИ НА НАВЧАЛЬНИХ ТА КЛІНІЧНІ БАЗАХ НМУ

22.11.2016

У рамках візиту до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця адміністрація Університету традиційної китайської медицини (Ганьсу, КНР) на чолі з ректором професором Лі Джін-Таном відвідала навчальні корпуси та клінічні бази НМУ.

Зокрема, китайська делегація побувала в морфологічному корпусі Університету, де викладається більшість фундаментальних дисциплін. Тут закордонні гості відвідали кафедру анатомії людини та ознайомилися з унікальною колекцією анатомічних препаратів університетського музею.

Делегація з КНР завітала також до Стоматологічного медичного центру. Директор Центру, професор Андрій Копчак зустрівся з китайськими колегами та особисто провів для них екскурсію університетською стоматологічною клінікою та навчальним корпусом. Делегація відвідала кафедру дитячої терапевтичної стоматології та медичний коледж.

Крім того, адміністрація Університету традиційної китайської медицини побувала в Універсальній клініці «Оберіг», де зустрілась з директором професором Валентином Парієм та відвідала інсультний центр і гастроцентр, де ознайомилася з новітньою діагностичною апаратурою. Під час візиту було обговорено можливості проведення спільних українсько-китайських семінарів з реабілітації післяінсультних пацієнтів.

Відділ міжнародних зв’язків