ПІШОВ З ЖИТТЯ ПРОФЕСОР ЧЕРКАСОВ ЕЛЬДАР ВІКТОРОВИЧ …

23.02.2021

З глибокою скорботою повідомляємо, що 23 лютого 2021 року на 42 році передчасно пішов з життя професор кафедри патологічної анатомії №1, доктор медичних наук

ЕЛЬДАР ВІКТОРОВИЧ ЧЕРКАСОВ…

Колектив Університету втратив досвідченого науково-педагогічного працівника, висококваліфікованого лікаря, який постійно підвищував свій професійний рівень, добру та чуйну людину, відповідального та цілеспрямованого співробітника, ввічливого та дружнього колегу.

Ельдар Вікторович Черкасов пройшов в Університеті шлях від студента до професора кафедри. Закінчивши у 2002 році Національний медичний університет імені О.О.Богомольця він став працювати старшим лаборантом кафедри, з 2004 – асистентом, 2013 – доцентом, 2018 – професором кафедри патологічної анатомії №1.

У 2005 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Морфофункціональна характеристика слизової оболонки цибулини дванадцятипалої кишки при дуоденіті та виразковій хворобі дванадцятипалої кишки, асоційованих з Helicobacter pylori».

У 2016 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеню доктора медичних наук на тему «Структурні зміни в тимусі за умов експериментальної опікової хвороби».

Ельдар Вікторович Черкасов має близько 80 друкованих робіт, в тому числі 3 в журналах, які входять до Scopus, є автором більше 20 статей.

Е.В. Черкасов працював куратором з навчально-педагогічної роботи на медичному факультеті №2, а також відповідав за лікувально-консультативну роботу на кафедрі.

За багато років сумлінної праці Ельдар Вікторович здобув глибоку і щиру повагу серед колег та співробітників.

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця висловлює найщиріші співчуття з приводу раптової та непоправної втрати родині, колегам та друзям Ельдара Вікторовича Черкасова …

 

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ…