ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ-СТОМАТОЛОГІВ ДО СКЛАДАННЯ «КРОК 1» ТРИВАЄ

16.03.2018

В очікуванні офіційного призначення дати проведення ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 1. Стоматологія» наші студенти стоматологічного факультету 3 курсу інтенсивно готуються до його складання.

Підготовка триває в комп’ютерних класах факультету, де студенти тренуються складати тестовий іспит. Повторюють студенти і тестові завдання з відкритої бази Центру тестування. Додаткову можливість для інтерактивного тренування створено на офіційному сайті НМУ за посиланням https://step.nmu.ua/.

Кафедри, які викладають дисципліни – елементи ЛІІ «Крок 1. Стоматологія», проводять додаткові консультації для студентів-стоматологів. Після призначення офіційної дати проведення ЛІІ «Крок 1. Стоматологія» в квітні 2018 року, студентам 3-го курсу для підготовки буде надано три дні, вільні від навчальних занять.

Розподіл студентів по аудиторіях для складання тестового іспиту залишається без змін.

Додатково нагадуємо, що за посиланням http://nmu.ua/pidgotovka-do-lii-krok/ на нашому сайті можна ознайомитись з Порядком проведення ЛІІ, методичними рекомендаціями та базами буклетів минулих років.

Навчально-методичний відділ