ПЕРШИЙ У ЦЬОМУ РОЦІ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ПРОЙШОВ У НАЦІОНАЛЬНОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ

27.02.2021

26 лютого 2021 року о 16.00 в аудиторії №3 морфологічного корпусу Національного медичного університету імені О.О.Богомольця розпочався і успішно пройшов День відкритих дверей, передбачений програмою вступної кампанії-2021. Режим, у якому відбувався цей захід, можна назвати змішаним. В аудиторії, яка має ім’я видатного вченого-медика і церковного діяча В.Ф.Войно-Ясенецького (Святителя Кримського), зібралося керівництво нашого Університету, декани факультетів, профспілковий актив. Абітурієнти та їхні батьки взяли участь у цьому дійстві в режимі онлайн. Захід демонструвався на YouTube каналі Приймальної комісії.

У вступному слові перший проректор з науково-педагогічної роботи і післядипломної освіти, професор О.М.Науменко висловив задоволення активністю вступників. Близько 500 людей пройшли анкетування і зареєструвалися як учасники Дня відкритих дверей. Але й ті, хто з якихось причин не пройшов реєстрації, могли у режимі онлайн поставити своє запитання. Олександр Миколайович представив учасників заходу – проректора з науково-педагогічної і лікувальної роботи, професора О.А.Канюру, проректора з наукової роботи та інновацій, професора С.В.Земскова, проректора з науково-педагогічної і навчальної роботи, професора, полковника медичної служби О.М.Власенка, декана медичного факультету №1, професора В.С.Мельника, заступника декана медичного факультету №2, доцента  О.О.Стародубську, декана медичного факультету №3, професора О.В.Виговську, декана медичного факультету №4, доцента В.Д.Алексійчука, декана фармацевтичного факультету, професора Т.Д.Реву, декана факультету підготовки лікарів для ЗСУ, доцента, полковника медичної служби Н.Д.Козак, декана стоматологічного факультету, професора Н.В.Біденко, голову профкому Університету, професора Л.М.Яременко. Декан медико-психологічного факультету, професор М.М.Філоненко з поважних причин не змогла взяти участь у заході.

До учасників з привітальним словом звернувся ректор НМУ імені О.О.Богомольця, професор Ю.Л.Кучин, який нагадав, що цьогорічна вступна кампанія збіглася в часі зі знаменним ювілеєм Університету – 180-ю річницею з дня його заснування. Юрій Леонідович наголосив на тому, що керівництво і викладацький колектив НМУ докладає всіх зусиль, щоб підвищувати рівень і якість освіти, впроваджуючи у навчальний процес найсучасніші технології і методики.

Перший проректор з науково-педагогічної роботи і післядипломної освіти, професор О.М.Науменко у короткій доповіді ознайомив майбутніх абітурієнтів з історією Університету, його структурою. Далі за порядком денним відбулися презентації факультетів у вигляді невеликих, змістовних і дохідливих за формою відеороликів.

Потім з доповіддю про умови вступної кампанії-2021 виступив відповідальний секретар Приймальної комісії НМУ М.В.Тарасенко. Після цього в режимі онлайн надійшла низка запитань, на які Максим Васильович та професор О.М.Науменко дали відповіді. Після трьох з половиною годин роботи День відкритих дверей було завершено, наступний відбудеться 26 березня.

                                                                                                          

Прес-центр