ОСТАННІЙ АКОРД НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

23.06.2021

Уже давно головні навчальні корпуси нашого Університету не бачили такої кількості студентів, які одночасно заполонили всі їхні аудиторії. Протягом двох днів 22 і 23 червня студенти 6 факультетів – чотирьох медичних, медико-психологічного та ФПЛ ЗСУ складали єдиний державний кваліфікаційний іспит, перший етап (ЄДКІ, етап 1) за спеціальностями «Медицина», «Педіатрія» та «Медична психологія».

Понад 1000 третьокурсників звітували про майбутні знання із 8 фундаментальних дисциплін.

Керівництво Університету, усі його начальні підрозділи подбали про те, щоб створити всі необхідні умови для успішного проведення іспиту Центром незалежного тестування МОЗ України. Серед студентського загалу ми зустріли майже весь керівний склад навчально-методичного відділу на чолі із проректором із науково-педагогічної та навчальної роботи, професором О.М.Власенком, деканів факультетів та працівників деканатів. Вони подбали про чітку організацію екзаменаційного процесу і спілкувалися зі студентами, налаштовували їх на успішне складання іспиту, що проходив у два етапи: перший – КРОК-1, другий – англійська мова професійного спрямування.

Це був останній і, сподіваємося, переможний акорд навчального року 2020/21, який підсумував здобутки студентів протягом трьох років навчання. Після тривалих літніх канікул усі мріють повернутися до рідного Університету і розпочати навчання уже на 4 курсі у звичному аудиторному режимі.

                                                                     

Редакція газети «Медичні кадри»