ОРИГІНАЛИ ДОКУМЕНТІВ ОСІБ, РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЛЯ ВСТУПУ ДО НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ, НАДХОДЯТЬ ДО ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

31.07.2021

31 липня 2021 року – останній день другого місяця літа, але ще не останній термін для подання оригіналів документів тих осіб, які знайшли своє прізвище у списках рекомендованих до вступу на факультети і спеціальності НМУ імені О.О.Богомольця. Цей процес триває і триватиме до понеділка, 2 серпня, включно. На вечір 30 липня вже подано і опрацьовано понад 500 оригіналів. За вихідні ця цифра повинна відчутно збільшитись.

Із деякими абітурієнтами та їхніми батьками ми поспілкувалися.

Валерія Балашова з міста Луцька, маючи середній бал ЗНО з відповідних дисциплін 191, виборола право бути зарахованою на один із медичних факультетів нашого Університету. Дівчина має ґрунтовні знання, зокрема з біології, про що свідчить 3-є місце, яке вона посіла недавно на Всеукраїнській олімпіаді.

Данило Микитюк з міста Миколаєва теж планує стати лікарем і навчатися на медичному факультеті НМУ. Бал у нього трішечки не дотягнув до 190, зате зріст хлопця, який за цим «показником» перегнав присутнього тут, біля санітарно-гігієнічного корпусу, батька, що називається, баскетбольний.

Настрій у всіх вступників піднесений. Відходять на задній план невеселі думки про пандемію, карантин і можливу необхідність навчатися дистанційно.

                                                                                                               

Прес-центр