НОВОРІЧНА КАЗКА-ВИСТАВА ДЛЯ МАЛЕЧІ ВІД СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ

28.12.2019

26 грудня студенти медичного факультету №3 завітали до Київського міського будинку дитини імені М.М. Городецького (смт. Ворзель Київської області) та подарували його маленьким вихованцям  море вражень, позитиву, добра.

У цьому будинку живуть діти, яким казка потрібна трохи більше, ніж іншим. Вони брали активну участь у спектаклі, допомагали Святому Миколаю і Сніговій Королеві знайти хитрого крадія чарівної книги. А після веселих розваг, пісень і танців малюки отримали солодощі, канцтовари та необхідні медикаменти, памперси, тонометр, зібрані спільними зусиллями студентів нашого Університету.

23 грудня в гості до студентів медичних факультетів №3 та №1 завітали діти з батьками ГС «Українська Асоціація носіїв кохлеарних імплантів» та ГО «КоАдаптація», для них також було організовано феєричне наукове шоу від  музею “Експериментаніум”, вручені солодкі подарунки та представлена театральна вистава за участю студентів 5-го курсу медичного факультету №3 – Катерини Аксьон, Іларіона Барнаша, Анастасії Вавшкевич і Дмитра Золотова, 2-го курсу того ж факультету – Богдана Дідуха, Олександра Шадських і Дарії Данченко та медичного факультету №1 – Ольги Марченко та Дмитра Іванова (обидва – 5  курс), Михайла Задворного (3 курс).

               

Деканат та студентська рада медичного факультету №3