НМУ СЕРЕД ЛІДЕРІВ ХІ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ»

06.08.2020

4-6 серпня у Київському палаці спорту відбулася Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2020», яку на високому організаційному рівні провела компанія «Виставковий світ» за інформаційної, методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Понад  500 закладів вищої фахової, передвищої та післядипломної освіти, наукових установ та інших закладів сфери освіти, науки та видавництва взяли участь в традиційному виставковому форумі.

Одна з важливих умов роботи виставки – обов’язкове дотримання рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів спрямованих на протидію поширення коронавірусної хвороби (COVID-19). Учасники та гості виставки перебували в захисних масках, використовували  дезінфікуючі засоби для рук, проводився температурний скринінг тощо.

Робота виставки розпочалася радіопривітанням всіх учасників заходу та гостей. Свої вітання надіслали голова Верховної ради України Дмитро Разумков, заступниця міністра освіти і науки України Любомира Мандзій та президент Національної академії педагогічних наук України, академік Василь Кремень. У рамках виставки в дистанційному форматі відбулися конференції, презентації, семінари, тренінги, майстер – класи спрямовані на розвиток і впровадження інноваційних освітніх технологій у навчальний процес.

 

На заході гідно представлено Національний медичний університет імені О.О. Богомольця. Наш навчальний і науковий заклад став переможцем рейтингового конкурсу і отримав Гран-Прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності». Університет нагороджено золотою медаллю в номінації «Компетентнісний підхід – основа якості змісту освіти», дипломом «За активну участь у презентації досягнень із модернізації національної освіти, а також вручено Сертифікат «Якість наукових публікацій» відповідно до рейтингу закладів вищої освіти України за показниками міжнародної наукометричної бази за 2019 рік.
 

 

Відділ організаційно-педагогічної роботи

та  довузівської  підготовки