НМУ ОТРИМАВ НАГОРОДУ НА IV МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ “ОСВІТА В УКРАЇНІ, ОСВІТА ЗА КОРДОНОМ”

23.02.2017

22-24 лютого 2017 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації проходить IV Міжнародна професійна спеціалізована виставка «Освіта в Україні, освіта за кордоном», гасло якої «Навчайся в Україні».

Організатори виставки вирішили провести міжнародний професійний захід, який об’єднує усі навчальні заклади для презентації та демонстрації своїх можливостей.

Національний медичний університет імені О. О. Богомольця вкотре бере участь у заході. Під час виставки учасники дізнавались про переваги навчання у НМУ, а також цікаві факти з історії одного з найголовніших медичних університетів України.

Лауреата номінації «За успішну міжнародну освітню інтеграцію науково-дослідної діяльності Університету з провідними навчальними закладами світу» Національний медичний університет імені О.О. Богомольця нагороджено Гран-прі.

Нагадаємо, НМУ має близько 120 угод з міжнародними та зарубіжними організаціями. Спільно з Каролінським інститутом (Швеція) бере участь у програмі підготовки PhD. Також НМУ бере участь в програмі ЄС Erasmus + та є членом Консорціуму з глобального здоров’я.

Відділ організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки