НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ ВІДЗНАЧЕНО ДИПЛОМОМ «ЛІДЕР ІННОВАЦІЙ В ОСВІТІ» ТА ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ У НОМІНАЦІЇ «МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД ДО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ»

23.10.2019

22 жовтня 2019 року в Концертній залі Київського палацу дітей та юнацтва відбулася урочиста церемонія відкриття відразу двох міжнародних виставок – 11-ої виставки «Інноватика в сучасній освіті» і 10-ої виставки «World Edu».

Учасників виставок і численних гостей привітав, зачитавши лист голови Верховної Ради України Д.О. Разумкова, голова Комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій Р.М. Павленко. Промова президента Національної академії педагогічних наук України, академіка НАН України, президента товариства «Знання» В.Г. Креміня окреслила головні напрями сучасної освіти. До цих привітань приєднався і перший заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, професор Ю.І. Завалевський.

Потім на сцену було запрошено представників найуспішніших навчальних закладів України різних категорій і рівнів. Коли поряд із званням «Лідер інновацій в освіті» прозвучала назва «Національний медичний університет імені О.О. Богомольця», на сцену до академіка В.Г. Кременя піднявся проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.М.Науменко, щоб одержати почесну відзнаку, якою було нагороджено НМУ.

О 16.00 процедуру вручення відзнак з різних номінацій було продовжено. Наш Університет й тут виборов нагороду – золоту медаль у номінації «Мультидисциплінарний підхід до вирішення проблем сучасної освіти».

У виставках взяли участь навчальні заклади, науково-просвітницькі центри, видавництва України, Чехії, Словаччини, Польщі, Білорусі, Франції, Великої Британії і США. Протягом дня чимало відвідувачів встигли побувати біля стенду №111 «Національний медичний університет імені О.О. Богомольця», де ознайомилися із науковими досягненнями НМУ та прогресивними методиками навчання студентів. Виставки працюватимуть до 24 жовтня 2019 року включно.

 

Прес-центр