НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ НА БАЗІ КАФЕДРИ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №1

07.12.2017

6 грудня 2017 року на кафедрі гігієни та екології відбулася традиційна щорічна навчально-наукова конференція студентів медичних факультетів. Теми доповідей студентів, які були представлені англійською і українською мовами, стосувалися нагальних гігієнічних проблем: від оцінки ролі фактичного рівня штучного освітлення  до профілактичних питань харчування.

В атмосфері цікавих, а інколи і неочікуваних питань, обговорення результатів досліджень і жвавої дискусії студенти разом з викладачами взяли участь в оцінюванні кожної роботи. Після заслуховування доповідей учасників конференції староста наукового гуртка кафедри гігієни та екології №1 Марія Гончаренко на правах незалежного спостерігача провела підрахунок голосів студентів і обробку отриманих результатів.

Переможцями, які отримали призові місця, стали студенти 3 курсу Деркач Сергій за доповідь на тему «АЛІМЕНТАРНА ПРОФІЛАКТИКА ЗАЛІЗОДЕФІЦИТНИХ АНЕМІЙ» – І  місце, Делікатний Максим і Гринько Артем – ІІ місце, Базаров Мурат, Кожевнікова Катерина і Мулик Ростислав – ІІІ місце.

Також потрібно відмітити зацікавленість серед студентів медичних факультетів, які навчаються за спеціальністю «лікувальна справа», у прагненні до розвитку профілактичного мислення і бажанні опанувати методи гігієнічних досліджень.

Кафедра гігієни та екології №1