НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЗДОРОВ’Я ЖІНКИ ХХІ СТОЛІТТЯ»

19.11.2019

14 листопада 2019 року відбулася щорічна науково-практична конференція «Здоров’я жінки ХХІ століття», організована за сприяння кафедри акушерства і гінекології №3 НМУ імені О.О. Богомольця спільно з КЛ «Феофанія», за участі співробітників КМПБ №3 і КМПБ №5 м. Києва.

Перед учасниками конференції, а їх було понад 250 осіб, виступив головний лікар КЛ «Феофанія», професор І.П. Семенів, який від імені організаторів та партнерів привітав з початком роботи конференції. У своєму виступі завідувач кафедри акушерства і гінекології №3 НМУ імені О.О. Богомольця, професор В.О. Бенюк висвітлив основні напрямки роботи конференції, а саме, теоретичні основи і менеджмент застосування лазерних технологій в гінекологічній практиці.

У конференції також взяли участь професор В.М. Гончаренко, головний лікар КМПБ №5 Д.О. Говсєєв, професор В.С. Свінціцький, керівник центру лазерної медицини «Мед Сіті» К.В. Пазич,  які обговорили сучасні тенденції й перспективи використання лазерних технологій в косметології, гінекології і онкодерматології.

Захід став справді унікальним, оскільки окрім ґрунтовної науково-практичної частини, проводився майстер-клас з онлайн відеотрансляцією застосування лікувальних лазерних технологій у гінекологічних хворих.

Після закінчення конференції, професор В.О. Бенюк наголосив, що саме такий формат заходу забезпечує всебічний діалог лікарів-практиків і науковців для вироблення конструктивних ідей щодо подальшого розвитку галузі.

 

Прес-центр за матеріалами  кафедри акушерства і гінекології №3