НА КАФЕДРІ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №2 СТУДЕНТИ 3-ГО КУРСУ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №4 СКЛАДАЛИ ІСПИТ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ГІГІЄНА ТА ЕКОЛОГІЯ»

23.12.2019

19 грудня 2019 року на кафедрі гігієни та екології №2 відбувся іспит з навчальної дисципліни «Гігієна та екологія» у студентів 3-го курсу медичного факультету №4. Іспит проходив у дві зміни по сім груп одночасно. Очолював екзаменаційну комісію декан медичного факультету №4, професор І.М. Пельо, заступником голови комісії був завідувач кафедри гігієни та екології №2, професор О.П.Яворовський. До складу екзаменаційної комісії увійшли: заступник декана медичного факультету №4, асистент кафедри мікробіології, вірусології та імунології Н.О.Осипчук, куратор ECTS медичного факультету №4 О.В.Галамага, а екзаменаторами від кафедри були: професори О.П.Яворовський та Ю.О.Паустовський, доценти Г.А.Шкурко, М.І.Веремей, В.І.Зенкіна,  М.Л. Марченко, Т.О.Зінченко, Н.В.Таран та асистент Р.П.Брухно.

Перед початком іспиту до студентів від імені керівництва Національного медичного університету імені О.О. Богомольця звернувся проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор О.М.Власенко, який привітав студентів зі Святом святого Миколая, покровителя студентства, побажав успіхів під час випробувань, натхнення та удачі. З вітальним словом до студентів звернулися також голова екзаменаційної комісії, декан медичного факультету №4, професор І.М. Пельо та завідувач кафедри гігієни та екології №2, професор О.П. Яворовський.

Іспит пройшов у доброзичливій та спокійній атмосфері. Екзаменатори оцінювали знання, уміння та компетенції студентів з гігієни та екології за весь період вивчення дисципліни – два семестри. Контроль проводився за тестовими завданнями і білетами відповідно до робочої навчальної програми та регламенту, схваленими методичною нарадою кафедри, ЦМК з гігієнічних дисциплін та затвердженими проректором з науково-педагогічної та навчальної роботи.

У результаті перевірки та обговорення екзаменаційних робіт, більшість студентів продемонстрували високий рівень знань та умінь з гігієни та екології та отримали позитивні оцінки.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри гігієни та екології