НА ФАРМАЦЕВТИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ РОЗПОЧАВСЯ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ РОБІТ

16.05.2019

16 травня 2019 року на фармацевтичному факультеті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця стартувала атестація здобувачів вищої освіти за напрямом «Фармація», яка традиційно розпочалася із захисту дипломних робіт.

З вітальним словом до присутніх звернулися Голова екзаменаційної комісії № 6, професор Микола Хайтович, члени екзаменаційної комісії та завідувачі кафедр, які побажали здобувачам успіхів.

Цього року участь у захисті наукових робіт за спеціальністю «Фармація» беруть 16 випускників. Доповідачі представили роботи, виконані на кафедрах аптечної та промислової технології ліків; організації та економіки фармації; фармацевтичної, біологічної та токсикологічної хімії; фармакогнозії та ботаніки; клінічної фармакології та клінічної фармації.

Кожен із випускників поділився з аудиторією результатами власних досліджень, зосередивши увагу на важливості та актуальності їх проведення. Усі студенти отримали відмінні оцінки, а Губар Мирослава та Шамшеєва Анна – найвищі 200 балів  за науково обґрунтовані та практично значимі для фармації роботи.

Прес-центр

(За матеріалами Деканату фармацевтичного факультету)