НА ФАКУЛЬТЕТІ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ ДЛЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ПРОХОДИТЬ АТЕСТАЦІЯ ВИПУСКНИКІВ

27.05.2020

26 травня 2020 року відбулася онлайн-атестація здобувачів вищої освіти, випускників факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України з дисциплін “Дитячі хвороби з дитячими інфекційними хворобами” та “Акушерство та гінекологія”. Екзаменаційна комісія під головуванням академіка НАМН України, професора В.Г. Майданника розпочала роботу з атестації студентів у дистанційному форматі. Віталій Григорович привітав студентів і побажав їм успішно скласти іспит із дисциплін “Дитячі хвороби з дитячими інфекційними хворобами” та “Акушерство та гінекологія”, який уперше проходить в онлайн-форматі. Заступники голови комісії: декан медичного факультету №3, професор О.В.Виговська, декан факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України, доцент, полковник медичної служби Н.Д. Козак та члени комісії – закликали випускників до роботи в дистанційному форматі і наголосили, що викладачі з розумінням ставляться до ситуації, підтримуватимуть їх та об’єктивно оцінюватимуть. Зокрема заступник голови екзаменаційної комісії Н.Д. Козак запевнила, що студентів ознайомлено з процедурою проведення іспиту та підготовлено до його складання в онлайн-режимі.

Результати відповідей студентів обговорили члени екзаменаційної комісії: завідувач кафедри педіатрії № 5, професор В.Д.Лукашук, завідувач кафедри акушерства і гінекології № 2, професор О.П.Гнатко, завідувач кафедри дитячих інфекційних хвороб, професор, С.О.Крамарьов, завідувач кафедри фтизіатрії, професор, В.І.Петренко, доценти С.Я.Сольський, Б.Я.Дмитришин, С.С.Леуш, Ю.Л.Марущенко, А.І.Чубатий та О.А.Дрозд.

Навчально-методичний відділ разом із системними адміністраторами забезпечили проведення заходу на високому рівні завдяки належній організації роботи екзаменаційної комісії. В системі Skype студентів повідомили про результати атестації в режимі відеоконференції. Випускники успішно склали іспит із дисциплін “Дитячі хвороби з дитячими інфекційними хворобами” і “Акушерство та гінекологія”.

Переважна більшість отримала добрі оцінки, а троє випускників — ІбнухсейнЕлєна-Іман, Микола Заговенко, Анна Чміль  з обох вказаних дисциплін  —  “відмінно”. Найбільш ерудованою серед усіх студентів цього дня виявилася ІбнухсейнЕлєна-Іман, яка вразила своєю обізнаністю та неабияким володінням знаннями і навиками із зазначених дисциплін. Екзаменатори відзначили неординарні відповіді та високий рівень підготовки з дисципліни “Акушерство та гінекологія” старости курсу ФПЛ ЗСУ Дениса Перевертайла. Загалом студенти задоволені отриманими результатами, атестація стартувала успішно.

Попереду атестація з дисциплін: “Внутрішні, професійні та інфекційні хвороби”; “Хірургічні хвороби з дитячою хірургією”; “Гігієна, соціальна медицина, організація та економіка охорони здоров’я”. Тож побажаємо нашим випускникам успіхів!

 

Прес-центр за матеріалами  деканату ФПЛ ЗСУ