МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР–ТРЕНІНГ В УКРАЇНСЬКОМУ ТРЕНІНГОВОМУ ЦЕНТРІ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ

24.06.2016

21-22 червня 2016 року на базі центру Українського тренінгового центру сімейної медицини Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся інтерактивний семінар-тренінг з підвищення кваліфікації для викладачів, аспірантів, клінічних ординаторів, інтернів та молодих вчених НМУ.

В роботі семінару-тренінгу взяли участь 48 слухачів: викладачі підрозділів/кафедр сімейної медицини, інфекційних хвороб, епідеміології, фтизіатрії, представники відповідних адміністративних підрозділів НМУ, а також практикуючі лікарі клінічних баз кафедр, аспіранти, клінічні ординатори, інтерни та студенти НМУ.

Протягом двох днів навчального циклу слухачі розглядали сучасні підходи до лікування ВІЛ/СНІДу та гепатиту С.  Вони також отримали безкоштовну тестову версію дистанційних курсів та змогу навчитися користуватися ресурсами сайту BMJ Best Practice.

Тренінг проводився спільно з представниками навчального підрозділу Британського медичного журналу (Великобританія) BMJ Learning, який є визнаним лідером з підвищення кваліфікації медичних працівників.

Проведення тренінгу забезпечує інтеграцію міжнародного досвіду в систему безперервного професійного розвитку лікарів, передусім – лікарів загальної практики сімейної медицини та підтримку медичної освіти і клінічних досліджень, відповідно до Закону України “Про вищу освіту”, а також стратегії розвитку університету на 2015-2020 роки.

Після проходження семінару-тренінгу учасники отримали сертифікати від МОЗ України та Британського медичного журналу, а також безкоштовний доступ до матеріалів навчально-інформаційного сайту Британського медичного журналу.

Прес-центр