Міжнародне опитування з вивчення впливу пандемії коронавірусної інфекції на життя і здоров’я людей та ефективності заходів боротьби з COVID-19

06.08.2020

Шановні друзі та колеги!

Запрошуємо Вас долучитися до міжнародного проекту, присвяченому вивченню різних аспектів впливу пандемії коронавірусної інфекції на життя та здоров’я людей, а також ефективності заходів, вжитих державою для боротьби з COVID-19.

Наразі в проекті приймає участь 33 країни з усього світу і ми очікуємо, що в Україні буде зібрано більш ніж 2500 анкет. Взяти участь в опитуванні можуть усі бажаючі, без виключень. Опитування займе до 15 хвилин Вашого часу.

Цікавим для Вас особисто буде підвищення рівня самоусвідомлення цієї проблеми, а сукупні дані дослідження підвищать рівень наших спільних знань про психічне здоров’я в умовах кризових ситуацій.

Ми обов’язково ознайомимо Вас з отриманими результатами після завершення дослідницького проекту.

Зверніть увагу, що опитування є анонімним, всі отримані дані є суворо конфіденційними.

Долучайтесь до проекту та заповніть анкету за одним з посилань зручною для Вас мовою:

https://forms.gle/vWaX18HSJ3NJkrbe7
опитувальник українською мовою;

https://forms.gle/EQYAbS4kGySnFAuv5
опитувальник російською мовою.

З повагою, кафедра медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії та навчально-науковий центр – Український тренінговий центр сімейної медицини  Національного медичного університету імені О.О. Богомольця!

Будемо вдячні за поширення – share and repost!