МАЙСТЕР-КЛАС З РЕСТАВРАЦІЇ ЗУБІВ

22.09.2016

Мистецтво сучасної стоматології передбачає не тільки всебічну теоретичну підготовку, а й досконале володіння практичними навичками, більшість яких потребує високої майстерності, наполегливого тренування, неодноразового повторювання. Саме тому настільки важливими для студентів-стоматологів є відпрацювання практичних навичок на спеціальних моделях.

21 вересня у майбутніх стоматологів випала нагода вдосконалити свою професійну майстерність – на базі стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О.Богомольця відбувся майстер-клас з реставрації зубів із застосуванням матеріалів компанії 3М. Ця компанія – виробник високоякісних стоматологічних матеріалів – вже втретє допомагає у проведенні даного заходу в НМУ. Студенти, що демонструють на майстер-класі найкращі результати, рекомендуються до участі у конкурсі на найкращу практичну роботу в клінічних умовах на рівні Університету й усієї країни. Студенти НМУ імені О.О.Богомольця неодноразово посідали призові місця у конкурсах професійної майстерності різних рівнів.

Цього разу у майстер-класі, який вів сертифікований тренер компанії 3М Андрій Жуйков, взяли участь 25 студентів стоматологічного факультету. Студенти оволоділи однією з методик прямої реставрації зубів на фантомах. Майбутні лікарі якісно і впевнено виконали заплановану роботу, продемонструвавши неабиякі здібності і готовність до практичної діяльності лікаря-стоматолога. Попереду – конкурс професійної майстерності в клінічних умовах.

Деканат стоматологічного факультету