ЛІТНІЙ З’ЇЗД СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ В СОТ “МЕДИК”

01.08.2016

З 21 по 30 липня 2016 року в Спортивно-оздоровчому таборі “Медик” відбувся перший літній з’їзд Студентського наукового центру (СНЦ) медичного факультету №2.

На з’їзді були проведені тренінги з організації роботи студентських наукових гуртків, реалізації науково-практичних заходів та співпраці між окремими відділами СНЦ. Тож була сформована оновлена команда для плідної роботи у новому навчальному році. Відпочинок на природі надихнув учасників на створення нових проектів, які незабаром будуть втілені в життя, та маємо надію, принесуть користь студентам нашого університету.

До СОТ “Медик” завітала також декан медичного факультету №2, доцент Наталія Літвінова Наталія, яка прочитала лекцію про написання наукових робіт відповідно сучасним світовим вимогам. Після прочитання лекції Наталія Юріївна протягом двох годин спілкувалась зі студентами та відповідала на запитання про становлення молодого спеціаліста у медицині, шляхів досягнення успіху на науковому поприщі.
Також, членами СНЦ, для всіх бажаючих був проведений майстер-клас по накладанню вузлів та швів, базовим хірургічним навичкам та основам володіння хірургічними інструментами.

Крім наукової діяльності та приємного відпочинку, студенти розгорнули волонтерську діяльність і надавали необхідну медичну допомогу 4 маленьким хворим кошенятам. Наразі вони знайшли нових господарів та стали маленькими талісманами СНЦ.

Головою відділу англійської мови було ініційовано проведення англомовних вечорів на медичну тематику у розважальному форматі для всіх бажаючих.

Колектив СНЦ висловлює подяку адміністрації СОТ “Медик” та ректору Катерині Амосовій за чудову можливість безкоштовного відпочинку та проведення літнього з’їзду.

Прес-центр