КОМАНДА НМУ ЗАЙНЯЛА ПРИЗОВЕ МІСЦЕ СПАРТАКІАДИ З ПРИКЛАДНИХ ВИДІВ СПОРТУ “ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ”

13.12.2017

8 грудня 2017 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося урочисте закриття ІІІ Спартакіади учнівської та студентської молоді з прикладних видів спорту «Захисник Вітчизни». Організатором заходу виступив відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської РДА.

Цього року учасниками Спартакіади стали студентські команди Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Київського професійно-педагогічного коледжу імені А.Макаренка, Київського коледжу зв’язку, Київського індустріального коледжу, коледжу Київського Національного університету технологій і дизайну, коледжу економіки, права та інформаційних технологій КРОК, Першого Київського медичного коледжу, політико-правового коледжу «АЛСКО», Національного медичного університету імені О. О. Богомольця, Київського Національного економічного університету імені В. Гетьмана, Національної академії статистики, обліку та аудиту.

До програми спартакіади були включені змагання з 6 видів спорту. Практично в усіх видах студенти нашого університету були серед призерів. Конкурентна боротьба за першість тривала до кінця і тільки в останньому виді – турнірі з волейболу було виявлено переможця всієї спартакіади.

За підсумками ІІІ Спартакіади з прикладних видів спорту «Захисник Вітчизни» І місце серед ВНЗ зайняв КНЕУ імені В. Гетьмана, ІІ – НМУ імені О.О. Богомольця, ІІІ – НАСОА.
Керівник апарату Шевченківської РДА Царан В.П. провів урочисте нагородження грамотами, медалями та заохочувальними призами, переможців та призерів змагань.

Кафедра фізичного виховання і здоров’я