“КАПСУЛА ЧАСУ” – НОВА ТРАДИЦІЯ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ

22.09.2017

Першокурсники Національного медичного університету імені О.О. Богомольця 2017 року залишили послання у далекий 2023 рік. За ініціативою Студентського парламенту в університеті запровадили нову традицію під назвою «Капсула часу» – проект, коли кожен першокурсник пише собі листа у майбутнє.

Члени Студентського парламенту усі листи зберігатимуть у скриньці, а після закінчення навчання цьогорічні вступники отримають своє ж послання. Представники Студпарламенту розповіли, що Капсула часу стане цікавим спостереженням, адже кожен студент, вступаючи до медичного вузу мріє стати лікарем та обрати вузьку спеціальність, але часто його рішення змінюються. Причиною зміни поглядів у виборі спеціалізації може стати вивчення нових цікавих дисциплін, участь в наукових гуртках на кафедрах та у різноманітних конференціях, а часто практика і стажування за кордоном. Цього року студентами стали 2251 першокурсник, багато з них після закінчення навчання в Університеті зможе відкрити Капсулу часу і зрозуміти наскільки змінився їх світогляд за довгих 6 років навчання в НМУ та згадати найприємніші моменти студентського життя, які для кожного – найкращі.

Капсула часу – це унікальна можливість подорожувати своїми спогадами, зупинити час та на кілька хвилин повернутися до себе у минуле. Багато цьогорічних вступників надіслали листи в майбутнє під час урочистого заходу – Посвяти студентів в НМУ. Зміст листів члени Студентського парламенту передаватимуть наступникам та зберігатимуть в таємниці до Випуску студентів 2023 року.

Прес-центр