КАФЕДРА ЗАГАЛЬНОЇ І МЕДИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ — СПІВВИКОНАВЕЦЬ ПРОЄКТУ НАМН УКРАЇНИ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕТАБОЛІЧНИХ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ ТА ЇХ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ІЗ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИМИ ПОРУШЕННЯМИ ОСІБ, ЩО ПЕРЕХВОРІЛИ НА COVID-19

21.04.2021

Кафедра загальної і медичної психології НМУ імені О.О. Богомольця є співвиконавцем проєкту Національної академії медичних наук України із «Визначення структурно-метаболічних та функціональних систем та їх взаємозв’язку із психоневрологічними порушеннями осіб, що перехворіли на COVID-19».

Проєкт буде реалізовано з відділами нейроімунології, нейробіохімії, нейрофізіології, радіонейрохірургії та функціональної діагностики, групами нейроофтальмології та отоневрології Інституту нейрохірургії імені академіка А.М Ромоданова НАМН України та кафедри математичних методів системного аналізу Інституту прикладного системного аналізу НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» МОН України.

Кафедра загальної і медичної психології НМУ імені О.О. Богомольця в межах цього проєкту передбачає можливості нейропсихологічного, неврологічного та нейрофізіологічного дослідження проблеми постковідного синдрому та практичних аспектів психологічної медицини.

Координатором проєкту від кафедри загальної і медичної психології є її завідувач, професор М.М.Матяш, консультантами-виконавцями – доценти кафедри В.Є.Луньов та О.В.Скоробогатова.

 

Кафедра загальної і медичної психології