ІІ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ У ГАЛУЗІ «СТОМАТОЛОГІЯ»

26.04.2019

25 квітня 2019 року в конференц-залі Стоматологічного медичного центру Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт англійською мовою у галузі «Стоматологія». Конкурс був проведений у вигляді науково-практичної конференції студентів. У науковому форумі взяли участь 11 доповідачів із 7 медичних вузів України. Галузева конкурсна комісія на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи професором Р.Л.Скрипник відібрала найкращі творчі роботи майбутніх лікарів-стоматологів і рекомендувала їх до виступу на студентській конференції.

У вступному слові проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Канюра О. А. побажав всім учасникам успіхів і висловив впевненість у тому, що нинішній форум стане поштовхом для нових наукових звершень. На конференції ІІ туру було представлено 7 студентських робіт з різних розділів стоматології. Усі представлені праці були цікавими та, головне, мають перспективи для продовження.

Диплом за ІІІ місце отримала доповідь Рагуліної Ольги «The use of ozone in the complex treatment of acute necrotized ulcerative gingivitis and stomatitis» (Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, керівник професор Коленко Ю. Г.). Диплом за ІІ місце отримали Касьянова Валерія та Фафурдінова Ірина з доповіддю  «Videomasticography  as a diagnostic tool» (Українська медична стоматологічна академія, керівник професор Король Д.М.). За рішенням журі перше місце було присуджено доповіді студентки Боковець Ярослави «Diseases of salivary and thyroid glands: research of correlation relations» (Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, керівник професор Кульбашна Я.А.). Усі студенти отримали сертифікати учасників підсумкової конференції.

Загалом, ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт англійською мовою у галузі «Стоматологія» пройшов у щирій і дружній атмосфері, що залишило  приємні спогади і чудові враження.

  

Кафедра терапевтичної стоматології