І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СТОМАТОЛОГІЯ»

13.02.2019

12 лютого 2019 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Стоматологія».

Участь в олімпіаді взяли 16 студентів четвертого та п’ятого курсів стоматологічного факультету Національного медичного університету імені     О.О. Богомольця.

Учасників олімпіади привітала заступник декана стоматологічного факультету, доцент О.І.Коваль. Вона побажала плідної творчої праці та успіху в інтелектуальному фаховому змаганні, а також наголосила на важливості постійного вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок для опанування майбутньою спеціальністю.

До складу журі увійшли представники всіх профільних кафедр: терапевтичної стоматології, ортопедичної стоматології, хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії, дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань, хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії дитячого віку, ортодонтії та пропедевтики ортопедичної стоматології.

Студенти відповідали на запитання та вирішували ситуаційні задачі з різних розділів стоматології. Із завданнями переважна більшість впоралась успішно, продемонструвавши хороший рівень підготовки. Переможці незабаром будуть відстоювати честь Університету на ІІ етапі олімпіади, що проходитиме в Українській медичній стоматологічній академії у м. Полтава.

Переможцями олімпіади стали студенти 4 курсу – Кашура О.О., Яровенко М.В., Оголь Є.В. та 5 курсу – Калашник В.О., Кічапіна О.О., Юрченко К.В., Пашковська В.В.

 

Деканат стоматологічного факультету