І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ “ЗАГАЛЬНА ЕКОЛОГІЯ”

19.02.2020

18 лютого 2020 року на кафедрі гігієни та екології № 3 відбувся І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія».

Відкриваючи олімпіаду завідувач кафедри, професор Сергій Іванович Гаркавий зазначив, що, «Загальна екологія» є лише частиною курсу «Гігієни та екології», однак студенти завжди беруть активну участь у заході, виявляючи готовність випробувати власні знання, продемонструвати навички та здібності».

І-й етап олімпіади з екології на кафедрі гігієни та екології № 3 проводять починаючи з 2009 року. Студенти-гуртківці під час ІІ-го етапу в різні роки здобували дипломи першого, другого та третього ступенів.

У І-му етапі олімпіади цього року взяли участь студенти 1, 2 та 6 курсів медичних факультетів № 2, 3 та 4, а переможцями стали:

І місце – студентка 2 групи ІІІ медичного факультету 6 курсу Ілана Сергіївна Палець;

ІІ місце – студент 3 групи ІІІ медичного факультету 1 курсу Тарас Ярославович Породько;

ІІІ місце – студентка 11 групи ІV медичного факультету 1 курсу ІІІ Поліна Олегівна Шарай. Їх рекомендуватимуть для участі у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія», який відбудеться 22-24 квітня у Києві на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Щиро вітаємо переможців з чудовими результатами і  бажаємо вибороти призові місця в ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»!

 

Прес-центр за матеріалами Оргкомітету І-го туру

Олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»