ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ПРОВІВ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ

19.04.2019

На початку квітня 2019 року доцент кафедри фармакології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця О.В. Клименко відвідала Черкаську медичну академію, де зустрілася з ректором цього навчального закладу І.Я. Губенко, проректором з навчальної роботи І.В. Радзієвською, проректором з навчально-методичної роботи О.Т. Шевченко, завідувачем фармацевтичного відділення денної форми навчання Р.П. Сайфундіновою та студентами випускних курсів цього вищого закладу освіти.

Олена Володимирівна ознайомила присутніх з переліком факультетів та спеціальностей, які здобувають у нашому Університеті, з його історією та структурою. Особливу увагу було приділено правилам прийому абітурієнтів у 2019 році, термінам подачі документів, особливостям фахових вступних іспитів для вступу на фармацевтичний факультет заочної форми навчання за спеціальністю «Фармація, промислова фармація».

Під час зустрічі випускники Черкаської медичної академії ставили багато запитань. Особливу зацікавленість виявили студенти ОС бакалавр «Фармація. Промислова фармація», які отримали повну інформацію стосовно вступу на заочну форму навчання для продовження професійного росту та отримання повної вищої освіти – магістр «Фармація. Промислова фармація».

Доцент кафедри фармакології О.В. Клименко дала вичерпні відповіді на всі запитання та зазначила, що радо чекатиме на поповнення студентської сім’ї нашого Університету випускниками Черкаської медичної академії.

Прес-центр

 (за матеріалами фармацевтичного факультету)