I ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ

01.03.2017

21 лютого 2017 року згідно з наказом МОН України від 09 грудня 2016 р. №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016-2017 навчальному році» на кафедрі внутрішньої медицини №2 було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади (ВСО) з внутрішньої медицини.

Програма І етапу ВСО включала 100 тестових запитань з опублікованих тестів USMLE STEP-2. У випадку рівності набраних балів при тестуванні враховувався особистий рейтинг студента-учасника.

Учасників олімпіади привітала завідувач кафедри внутрішньої медицини №2 доцент Мостбауер Г.В. Вона побажала «олімпійцям» успіхів в чесному професійному змаганні, а також наголосила про важливість постійного самовдосконалення для опанування такого важливого розділу медичної науки як внутрішня медицина. Серед 17 студентів-учасників, були представники медичного факультету № 1, медичного факультету №2 та факультету підготовки лікарів для ЗСУ.

До складу журі увійшли представники кафедри внутрішньої медицини №1 – доцент Мартинчук О.А., внутрішньої медицини №2 – доценти Мостбауер Г.В., Прудкий І.В., асистент Кацитадзе І.Ю. та асистент внутрішньої медицини №4 Біляченко І.В.

Переможцем І етапу ВСО став: Нагорний Олександр – студент VІ курсу медичного факультету №2. Призерами стали студенти – Бігунець Вікторія VІ курс медичного факультету №2, Козубенко Дарина VІ курс медичного факультету №2, Пристая Євген VІ курс медичного факультету №1, Шеметюк Ірина V курсу медичного факультету №2.

З переможців І етапу ВСО буде сформована команда, яка 23-24 березня 2017 року відстоюватиме честь Університету на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016–2017 навчальному році з внутрішньої медицини, що пройде на базі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця

Кафедра внутрішньої медицини  №2