ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ: ОСОБЛИВА УВАГА ПЕРШОКУРСНИКАМ

21.10.2020

Практично кожен робочий день декана медико-психологічного факультету, професора М.М.Філоненко розпочинається в деканаті з координації дистанційного навчання на факультеті. Передусім увага – новому поповненню, в якому цього року 134 особи. Упродовж перших двох тижнів очного навчання декан спільно з активом факультету встигли провести зустрічі з новоспеченими студентами і під час спілкування намагалися допомогти майбутнім лікарям-психологам влитися в дружню студентську сім’ю.

Сьогодні, коли навчальний процес відбувається в режимі онлайн, першокурсників не залишили наодинці з новими викликами. Окрім практичних занять, згідно з розкладом, співробітники деканату та активісти студентського самоврядування проводять дистанційні збори та навіть вікторини. У результаті останнього інтелектуального турніру переможці отримали Новою поштою цікаві призи та цінні подарунки.

Опікуючись життям студентів факультету, Мирослава Мирославівна як професор кафедри загальної і медичної психології сама проводить віддалені практичні заняття зі студентами. Цього разу ми зустріли її разом з доцентом цієї ж кафедри Х.В. Подковко за онлайн-спілкуванням із вихованцями. Відчувалося, що студенти гарно підготувалися до семінару. Про це засвідчили результати попереднього тестування, тому навчальна дискусія пройшла активно, кожен студент мав нагоду висловити своє бачення і розуміння теми заняття.

 

Редакція газети «Медичні кадри»