ДИПЛОМИ ІІІ-ГО СТУПЕНЯ ОТРИМАЛИ СТУДЕНТКИ НМУ НА МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ І МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «ІННОВАЦІЇ У МЕДИЦИНІ І ФАРМАЦІЇ-2021»

30.11.2021

У Білоруському Державному медичному університеті (Мінськ, Республіка Білорусь) відбулася дистанційна науково-практична конференція студентів і молодих вчених «Інновації у медицині і фармації-2021».

Наш Університет представляли студентки Юлія Талабко (4 курс, медичний факультет №3) і Тетяна Скірська (5 курс, медичний факультет №2), які подали свої роботи до секції «Профілактична медицина».

Їхні наукові дослідження, опубліковані у вигляді статей на теми «Порівняльна гігієнічна характеристика рівнів освітленості та шуму в гуртожитках студентів-медиків» і «Гігієнічна оцінка результатів моніторингу вмісту рівня свинцю в бджолах та меді як біоіндикаторів забруднення навколишнього середовища», не тільки пройшли етап рецензування, але й були відзначені дипломами ІІІ-го ступеня.

Вітаємо наших студенток-гуртківців, членів СНТ імені О.А. Киселя з їхніми першими кроками у науку і закликаємо всіх охочих долучатись до студентських досліджень і наукового пошуку.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри гігієни та екології №1