ДРУГИЙ ДЕНЬ ПРИЙОМУ ДОКУМЕНТІВ НА ВСТУП ДО НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ: ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ

14.08.2020

День 14 серпня 2020 року розпочався в НМУ імені О.О.Богомольця в аудиторії № 3 імені В.Ф.Войно-Ясенецького (Святителя Луки Кримського), де група абітурієнтів, сформована освітніми центрами «Україна-Крим» і «Україна-Донбас» складала іспит з біології, що вважається фаховим.

Перед початком іспиту, за традицією, вступників привітали ректор Університету, професор Юрій Леонідович Кучин, перший проректор з науково-педагогічної роботи і післядипломної освіти, професор Олександр Миколайович Науменко, декани факультетів. Професор О.М.Науменко представив абітурієнтам голову предметної екзаменаційної комісії, доцента кафедри біології Марію Григорівну Кравчук, яка пояснила порядок проведення іспиту.

Тим часом, відповідальний секретар Приймальної комісії Максим Васильович Тарасенко поінформував нас щодо підсумків першого дня активної фази вступної кампанії-2020. На ранок 14 серпня було подано 501 заяву, що можна співставити з відповідними показниками минулих років, особливо зважаючи на нинішні непрості умови, спричинені пандемією COVID-19. Подання заяв триває. В цьому ми переконалися, завітавши до фізико-хімічного корпусу. Випускниця Криворізького медичного коледжу Юлія Семеренко саме підійшла до консультативного центру, розташованого у вестибюлі, щось уточнити. Дівчина вступатиме на другий курс одного з медичних факультетів НМУ на контрактній основі.

Триває і прийом іноземних громадян в аудиторії № 106. Мухаммед Хасан Халіфа прибув до Києва з Єгипту. Хлопець мріє стати стоматологом і отримати відповідну підготовку саме у стінах славетного Університету, відомого далеко за межами України.

                                                                                                            

Прес-центр