ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ДЕРМАТОЛОГІЇ ТА ВЕНЕРОЛОГІЇ З КУРСОМ КОСМЕТОЛОГІЇ НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ ОБРАНО ЧЛЕНОМ РАДИ ДИРЕКТОРІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ АКАДЕМІЇ ДЕРМАТОЛОГІЇ ТА ВЕНЕРОЛОГІЇ

30.10.2019

9-13 жовтня 2019 року в столиці Іспанії місті Мадрид відбувся 28-ий Конгрес Європейська академія дерматології  та венерології (ЄАДВ).

ЄАДВ є найбільшою та найвпливовішою фаховою організацією у галузі дерматології та венерології у Європі. До академії входить понад 7 тисяч членів з різних країн світу, вона щорічно проводить великий конгрес, у якому беруть участь понад 10 тисяч учасників, а також симпозіуми, низку високоякісних тематичних освітніх курсів, надає стипендії молодим спеціалістам.

У роботі цьогорічного форуму взяли участь понад 12 тисяч спеціалістів в галузі дерматовенерології з понад 100 країн світу. Учасники послухали та обмінялися думками з понад 700-ми зірковими спікерами, взяли участь у 150-ти стимулюючих сесіях про сучасні дослідження і розробки у галузі дерматології і венерології, прослухали понад 180 доповідей, ознайомилися з майстер-класами.

Учасником 28-го Конгресу ЄАДВ був доцент кафедри дерматології та венерології з курсом косметології  НМУ імені О.О. Богомольця Павло Вікторович Чернишов, який відзначився не тільки цікавою доповіддю. На конгресі оголосили результати виборів до ради директорів ЄАДВ і саме Павло Вікторович Чернишов став одним з членів ради директорів, який представлятиме Україну протягом трьох наступних років у цій поважній організації.

Прес-центр

(за матеріалами кафедри дерматології та венерології з курсом косметології)