До проведення вступної кампанії 2019 в НМУ готові

08.07.2019

Залишилося два дні до початку приймальної  кампанії в освітніх закладах України. До цієї важливої і знакової події в житті нашого Університету  готувались заздалегідь і дуже ретельно. Пріоритетом у цій важливій діяльності було бажання  зацікавити якомога більше потенційних абітурієнтів перевагами навчання в Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця. Одна із форм профорієнтаційної роботи – це проведення Днів відкритих дверей, коли всі бажаючі мали можливість побувати в нашому медичному  закладі, отримати необхідну інформацію, як то  кажуть, з перших вуст – від керівництва Університету до його викладачів та студентів. Представники всіх факультетів НМУ побували в багатьох регіонах – в школах, коледжах, медичних училищах, розповідаючи учням про наш Університет та про можливості отримання якісної медичної освіти.

Нині настав кульмінаційний момент – Університет на порозі вступної кампанії, мета якої поповнити  студентські лави найкращими абітурієнтами.

8 липня 2019 р. відбулися установчі збори працівників Приймальної комісії, в яких взяли участь голова Приймальної комісії, професор Ю.Л.Кучин, заступники голови Приймальної комісії професори О.М.Науменко та О.А.Канюра, декани всіх факультетів, члени Приймальної комісії – всього нинішня команда нараховує близько 200 співробітників та студентів.

У своєму зверненні до присутніх перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л.Кучин та проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи професор О.М.Науменко наголосили на тому, що кожен працівник Приймальної комісії  є представником Університету, його обличчям, тому абітурієнти та їхні батьки мають відчувати повагу до себе та отримати кваліфіковану допомогу на всіх етапах проходження документації. Уже зроблено багато для того, щоб наразі абітурієнти відчули себе найважливішими особами в Університеті. Створено консультативний центр та центр подачі електронних заяв, працюватимуть пункти медичної допомоги та харчування. З метою забезпечення якісної роботи Приймальної комісії закуплено нову оргтехніку, проведено косметичний ремонт приміщень. Після офіційної частини зборів всі працівники розійшлися по робочих місцях і в тестовому режимі працювали з комп’ютерною технікою, зокрема відповідальний секретар Приймальної комісії  доцент М.В.Тарасенко провів інструктаж операторів, які працюватимуть з Єдиною державною базою з питань освіти (ЄДБО).

«Ми сьогодні повністю готові до зустрічі з абітурієнтами, – зазначив Максим Васильович, – впевнений, що і в цьому році ми на належному рівні проведемо вступну кампанію і наш Університет отримає нове якісне поповнення».

Редакція газети «Медичні кадри»