ДО НМУ ЗАВІТАЛИ ШКОЛЯРІ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №1

10.06.2021

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці. З цією метою до Національного медичного університету імені О. О. Богомольця завітали учні 10-го класу Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького. 21 школяр виявив бажання ознайомитися з одним із найстаріших та найвідоміших університетів України, який готує лікарів.

Відділ профорієнтаційної роботи на чолі з начальником Л.М. Мусієнко, та фахівцем Ю.В. Харитоненко тепло зустріли гостей, ознайомили їх з історією, сучасністю, досягненнями та Університету, поділилися планами на майбутнє.

Надалі школярів чекала екскурсія до класу анатомічних препаратів, яку провів асистент кафедри описової та клінічної анатомії Андрій Ярославович Янчишин. Діти із захопленням слухали цікаву розповідь про людський організм, особливості його структури та аномалії розвитку тіла.

Насамкінець школярі отримали вичерпні відповіді на запитання стосовно спеціальностей університету та правил прийому, адже більшість із учнів має намір вступати саме до нашого Університету. Побажаємо їм успіхів!

 

Прес-центр за матеріалами Відділу профорієнтаційної роботи