«ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОЧЕ «НАЗДОГНАТИ ПОТЯГ», ГОТОВІ НАДАТИ «ДРЕЗИНУ» – ЖАРТУЮТЬ У ПРИЙМАЛЬНІЙ КОМІСІЇ НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ, ДЕ 22 ЛИПНЯ БУДЕ ПІДБИТО ПІДСУМКИ ПЕРШОГО ЕТАПУ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ

22.07.2019

«Так, сьогодні о 18 годині  прийом електронних заяв та інших документів буде завершено, – зазначив відповідальний секретар приймальної комісії НМУ імені О.О.Богомольця Максим Тарасенко. – Але «затишшя» буде дуже відносним. Аж до 25 липня включно приймальній комісії належить ретельно опрацювати подані заяви, ще раз перевірити їх на предмет можливих помилок і неточностей. А вже 24 липня фахові іспити на спеціальності «Фармація» (1 курс, заочна форма навчання), «Медицина», «Педіатрія» і «Стоматологія» (2 курс).»

У консультаційних центрах і кроках у фізико-хімічному корпусі НМУ особливого велелюддя у понеділок зранку не спостерігалося. Асистент кафедри внутрішньої медицини №2 Олена Бондарева, яка консультує абітурієнтів щодо подачі електронних заяв, пояснює це тим, що основна маса вступників-контрактників давно визначилась. На ризик «вскакувати на потяг, який відходить» можуть спонукати лише якісь серйозні обставини.

Із цим важко не погодитись. І все ж, аудиторія №3 на другому поверсі ФХК потроху заповнювалась.

Юлія Васильєва з міста Шостки на Сумщині закінчила місцеве медичне училище і подає документи на 2 курс фармацевтичного факультету НМУ. Чому забарилася? Причина досить банальна. Дівчина працює в аптеці, не могла знайти собі підміну, аби з’їздити до Києва.

Подібні ж обставини були в абітурієнток з Житомирщини, Вінниччини, Івано-Франківщини… Утім, заповнити бланк заяви і подати документи вони цілком встигають. Отже, «дрезини» не потребують.

Прес-центр