БЕЗКОШТОВНА ЛІКУВАЛЬНО-КОНСУЛЬТАТИВНА ДОПОМОГА ДЛЯ СТУДЕНТІВ НМУ

14.12.2017

Відповідно до ініціативи та безпосередньої підтримки ректора Національного медичного університету імені О.О. Богомольця член-кореспондента НАМН України, професора Катерини Амосової, студенти НМУ мають змогу отримати безкоштовну лікувально-консультативну допомогу від провідних лікарів України на клінічних базах нашого Університету та Оздоровчої комісії Профкому студентів.

На базі НМУ імені О.О. Богомольця знаходиться 58 клінічних кафедр та підрозділів, розташованих у 152 лікувально-профілактичних закладах, де працюють висококваліфіковані лікарі – викладачі нашого Університету.

Кожен студент НМУ імені О.О. Богомольця та його найближчі родичі можуть звернутись за лікувально-консультативною допомогою до фахівців нашого Університету.
Відділ лікувально-консультативної роботи та профком студентів НМУ оптимізують порядок звернень до фахівців. Тепер, коли виникла потреба у професійній консультації, зверніться за посиланням https://goo.gl/fCZdBx та заповніть анкету. Протягом найближчого часу із Вами зв’яжуться представники Профкому студентів та Відділу лікувально-консультативної роботи ректорату. Бажаємо всім міцного здоров’я!

Відділ лікувально-консультативної роботи