ЧУДОВИМ КОНЦЕРТОМ СТУДЕНТСЬКА МОЛОДЬ НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ ВСІХ ЗАКОХАНИХ

17.02.2020

14 лютого 2020 року у великому конференц-залі фізико-хімічного корпусу НМУ відбувся святковий вечір, присвячений Дню всіх закоханих. Концерт, який швидше нагадував виставу-мюзикл з оригінальним сюжетом, підготувала «Майстерня маленького принца», очолювана старшим лаборантом кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №2 Олександром Макаренком.

Перед початком дійства студентів і всіх присутніх привітав перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л. Кучин. «Історичність особи Святого Валентина, – зазначив Юрій Леонідович, – нині беруть під сумнів. У ІІІ столітті, коли він жив, ще не було встановлено обряду вінчання, отже, він ніяк не міг йому сприяти. Але свято є. Свято всіх закоханих. І я щиро бажаю всім нам зберігати це чисте почуття на все життя!». До цих теплих слів приєдналися присутні в залі проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.М.Науменко, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції, професор Р.Л.Скрипник, декан медичного факультету №3, професор О.В.Виговська, декан стоматологічного факультету, професор Н.В.Біденко та інші.

Вокальні і танцювальні номери раз у раз чергувалися з антре на тему кохання. Їх виконували учасники «Майстерні маленького принца» – студенти медичних факультетів №2 і №4 Ярослав Заліпський, Олександр Коршак, Інна Макаренко, Денис Півень. Запам’яталися пісні у виконанні студентки стоматологічного факультету Олександри Слободської, студента факультету з підготовки іноземних громадян за спеціальністю «Медицина» іранця Німа Кучакі, танцювальні композиції групи «Medcrew» на чолі з її незмінним капітаном – студенткою медичного факультету №2 Ольгою Юрчишиною.

                                                                                                        

Прес-центр