19 КВІТНЯ 2019 РОКУ В НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ПРОЙШОВ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

19.04.2019

19 березня 2019 року у лекційній аудиторії № 2 імені професора В.О.Караваєва морфологічного корпусу НМУ імені О.О.Богомольця відбувся День відкритих дверей. Це третій у цьому році захід, запланований для абітурієнтів, близько 200 з яких засвідчили свій інтерес до навчального закладу, заповнивши анкету. Серед них і кияни, і ті, що подолали чималу відстань, аби дістати інформацію про славетний Університет.

Христина Кононець, наприклад, приїхала з мамою Оленою Петрівною з Новоград-Волинського, де закінчує дванадцятий клас загальноосвітньої гімназії і мріє стати лікарем-стоматологом. А полтавець Владислав Ломакін прибув до караваєвської аудиторії прямо з Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Так сталося, зізнався хлопець, що пішов по військовій лінії, хоча з юних літ душа схилялася до медицини. От і вирішив спробувати виправити долю…

День відкритих дверей вів заступник голови приймальної комісії, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи О.М.Науменко. Ознайомивши майбутніх абітурієнтів з основними віхами історії Університету, означивши місце НМУ імені О.О.Богомольця серед інших вищих навчальних закладів України, Олександр Миколайович надав слово першому проректорові з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Ю.Л.Кучину, який зупинився на нових тенденціях, що торкнулися життя та діяльності Університету, дохідливо окреслив відповідальність і значимість професії сучасного лікаря, наголосив на розвитку соціально-культурного сегменту і студентського самоврядування в Університеті. З трибуни лекційної зали виступили також проректор з науково-педагогічної та виховної роботи О.А.Канюра, декани і заступники деканів медичного, медично-психологічного, педіатричного, фармацевтичного, стоматологічного факультетів.

Відповідальний секретар Приймальної комісії М.В.Тарасенко довів до відома абітурієнтів особливості Правил цьогорічного прийому до Університету. На завершення заходу Максим Васильович разом з професором О.М.Науменком відповіли на численні запитання майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

 

Прес-центр