15 КВІТНЯ КАФЕДРА ТЕРАПІЇ, ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ ТА ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГІЇ ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ НМУ ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ У ЗАСІДАННІ КЛУБУ «ТЕРАПЕВТИЧНІ ВЕЧОРНИЦІ» З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ

12.04.2021

Запрошуємо Вас взяти участь в онлайн-засіданні клубу “Терапевтичні вечорниці”, створеному на базі кафедри терапії, інфекційних хвороб та дерматовенерології інституту післядипломної освіти імені О.О.Богомольця!

15 квітня 2021 року о 18.00 ми з Вами знову зможемо зустрітися в онлайн-форматі та обговорити таку важливу тему, як цукровий діабет.

Наш гість та запрошений спікер – успішний та досвідчений нідерландський лікар – H.J. van Schothorst, який є директором Міжнародної організації «Foundation Sharing Knowledge The Netherlands – Ukraine», автором та організатором десятків інтерактивних семінарів.

 

Модератор зустрічі – завідувач кафедри кафедрі терапії, інфекційних хвороб та дерматовенерології Інституту післядипломної освіти НМУ імені О.О.Богомольця, доктор медичних наук, професор Олена Юріївна Губська.

15 квітня доктор H.J. van Schothorst буде радий поділитися з учасниками “Терапевтичних вечорниць” своїми думками щодо ведення та лікування пацієнтів з цукровим діабетом, розкаже про організацію допомоги таким хворим в Голландії.


Форма для реєстрації за посиланням:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkIeLB1olEH0NDIs3jJjPat-gWtozkc-Gwsnp6njxfkQxAxw/viewform

 

Після заповнення форми в день проведення заходу на ваші електронні пошти буде відправлено запрошення в ZOOM.

 

Долучайтеся до групи «Терапевтичні вечорниці» на Facebook за посиланням: 

https://www.facebook.com/groups/1743580612622649/

 

До зустрічі!

 

 Оргкомітет «Терапевтичних вечорниць»