ВІТАЄМО ПРОРЕКТОРА ОЛЕКСАНДРА АНДРІЙОВИЧА НИКИТЮКА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

18.09.2015

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає проректора з науково-педагогічної роботи та перспективного розвитку, Заслуженого  працівника сільського господаства України, доктора сільськогосподарських наук, професора ОЛЕКСАНДРА АНДРІЙОВИЧА НИКИТЮКА з днем народження.
ШАНОВНИЙ ОЛЕКСАНДРЕ АНДРІЙОВИЧУ !

Щиро і сердечно вітаємо Вас зі святом. Ваша життєва позиція та оптимізм, здатність творчо підходити до вирішення складних проблем щодо  удосконалення життєдіяльності Університету здобули Вам глибоку повагу і авторитет.

Дякуючи своєму фаху і досвіду, Ви володієте чудовим вмінням знаходити надійні конструктивні рішення найсуперечливіших економічних питань.

Ви широко відомі як талановитий організатор та керівник. Ваші знання, широкий кругозір та ерудиція, значний досвід і відданість справі постійно направлені на благо НМУ. Ваша приголомшлива енергія, високі людські якості, відкритість у стосунках, схильність до співпраці в поєднанні з активною позицією, високим професіоналізмом вражають.

Бажаємо Вам міцного здоров’я і благополуччя, успіхів у професійній діяльності, нових творчих знахідок, втілення всіх Ваших масштабних проектів і починань!

234(1)[1]