ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ РЕКТОРА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ МЕДИЧНОЇ АКАДЕМІЇ ГЕОРГІЯ ВІКТОРОВИЧА ДЗЯКА

20.03.2015

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає з 70-річним ювілеєм ректора  Дніпропетровської медичної академії, академіка НАМН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, Лауреата Державної премії України, почесного громадянина м. Дніпропетровськ,  доктора медичних наук, професора ГЕОРГІЯ ВІКТОРОВИЧА ДЗЯКА.

dzyak[1]             

ШАНОВНИЙ ГЕОРГІЮ ВІКТОРОВИЧУ!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого ювілею.
Ви народилися у родині лікарів та усе Ваше життя пов’язане з медичною галуззю, а Ваша біографія невіддільна від історії Вашої Альма матер.

Ви виявили неабиякі здібності до наукової діяльності: аспірант, асистент, доцент, професор, завідувач кафедри, перший проректор з навчальної роботи, ректор – ось шлях, пройдений Вами в ДМА.

Будучи одним із лідерів українських кардіологів та терапевтів, Ви як ніхто інший знаєте справжню картину існуючих нині проблем в медицині, науці й освіті, Ваші знання і багатий досвід вченого, педагога та клініциста дуже потрібні для успішної реалізації реформ у медицині.

Інтелігентність та високий інтелект, цілеспрямованість та наполегливість при досягненні мети, виконанні службових обов’язків викликають до Вас глибоку повагу. Їх підсилює Ваша любов до людей, яка на думку колег, є однією з основних Ваших рис.

Сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя, добра і миру.