РОЗВИВАЙСЯ З НАМИ!

16.03.2015

Під егідою профкому студентів НМУ Богомольця стартував новий проект “Розвивайся з нами”.

Метою створення проекту є поширення теоретичних та практичних знань з різних галузей медицини та інших сфер діяльності шляхом проведення постійних просвітницьких, науково-практичних лекцій, семінарів, виступів.

У рамках новоствореного проекту 14 березня 2015 року  у лекційній аудиторії №4 морфологічного корпусу НМУ пройшла перша лекція під назвою “LIFEHACK від НМУ. Зроби життя простішим!”.

Не зважаючи на погодні умови та вихідний день на лекцію завітало близько 25 молодих людей, серед яких були студенти I-III курсів нашого університету, студенти КММК та НАЕУ м. Житомир. Старшокурсники надавали поради щодо розвитку необхідних якостей, завдяки яким можна досягнути своєї мети, займатися організаторською діяльністю та результативно навчатися. Не забули обговорити питання щодо правильної та максимально продуктивної побудови дня, загартування власної волі та тіла. Лекція  пройшла у формі дружньої бесіди між студентами, а після закінчення кожен учасник поділився власними враженнями і побажаннями щодо подальшого розвитку проекту.

Ми налаштовані на постійній саморозвиток та прагнемо вдосконалення. Приєднуйтесь до нас!

Наступна лекція проекту “Розвивайся з нами” відбудеться 28 березня 2015 р.

Координатор проекту: студент 5 курсу медичного факультету №1 В’ЯЧЕСЛАВ МИКОЛАЙОВИЧ БУНЯКІН.

https://vk.com/rozvutoknmu

14_03_15[1]